Infokapsler og personvern

Bli kjent med hvordan vi benytter dette på dette nettstedet

Google Anbefaling Ikon
Reviews
Treffsikker AS
Stjerne
4.9
(14)

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes til å lagre detaljer om besøket på nettstedet, og kan være nyttig både for eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjonen som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves mer brukervennlig og tilpasset.

Brukes infokapsler på denne siden?

Vi benytter tjenester levert av blant annet Google og Facebook for annonsestyring og analyse. Du kan velge å reservere deg mot innsamling og analyse av data gjennom Google Analytics ved å laste ned Google Analytics opt-out browser add-on her.

Du finner mer informasjon om annonsetjenestene fra Google her. Dersom du har en Google-konto, har du også mulighet til å endre personlige annonseinnstillinger her.

Dersom du ønsker å blokkere andre infokapsler på denne og andre sider, anbefaler vi å benytte et tillegg i nettleseren din som f.eks. Ghostery for Google Chrome. Denne lar deg både se hva som laster på hver nettside du besøker og du kan blokkere det du ønsker.

Har du andre spørsmål om dette?

Send oss en epost.