/
Webdesign og utvikling
Webdesign og utvikling

Gjør bedriften din attraktiv med moderne webdesign og et nettsted som konverterer

Bli valgt av kundene med moderne og resultatskapende nettsted

Webdesign i arbeid på iMac
Google Anbefaling Ikon
Reviews
Treffsikker AS
Stjerne
4.9
(12)
Topp tre

Grunner til at bedrifter investerer i
Webdesign og utvikling

Vi tilbyr kun tjenester vi har erfart at gir verdi. 
Se våre topp tre grunner.

Hake
Bli sett

Bli funnet oftere med et nettsted fremhevet av Google. Aktuelle moderne nettsteder fremheves. Jo flere som finner ditt nettsted, jo flere potensielle kunder.

Hake
Vær relevant

Imøtekom behov ved å tilby rett informasjon og funksjonalitet til rett sted og tid. Med en flytende intuitiv dialog fremstår din bedrift empatisk og som et godt valg.

Hake
Bli valgt

Siden kunder sammenligner flere bedrifter, hjelper vi deg å utmerke deg positivt med en overbevisende helhet av vennlig dialog og moderne presentasjon.

Sertifisering

Offisiell partner av Google

Vær trygg på at du får gode kompetanse hos oss. Treffsikker AS er av et mindre utvalg byråer i Norge som er blitt verifisert partner av Google. Merket tilsier kompetanse og erfaring med Googles markedsføringstjenester.

Funksjoner og undertjenester

Se hva vi tilbyr innen Webdesign og utvikling

AI
AI
Animasjoner
Animasjoner
Artikler
Artikler
Chat
Chat
Database
Database
Innlogging
Innlogging
Integrasjoner
Integrasjoner
Interaktivitet
Interaktivitet
Netthandel
Netthandel
Rapportering
Rapportering
SEO
SEO
Sosiale medier
Sosiale medier
CRO
CRO
Innhold
Innhold
Booking
Booking
Betaling online
Betaling online
API og feeder
API og feeder
Spesialutvikling
Spesialutvikling

Ser du etter noe annet enn opplistet ovenfor.
Ta kontakt. Vi kan sikkert skape det du ønsker deg.

Kom i gang

Effektiv og enkel prosess for deg

Når vi designer og utvikler nye nettsteder, er det viktig for oss å få innsikt i kundens hverdag og deres kunders utfordringer. Dette for å sikre at vi kan tilby en optimal og skreddersydd løsning som er tilpasset bedriftens behov og målsetninger. Vi forstår også at bedriftsledere ofte har en travel hverdag, og derfor kan vi jobbe selvstendig og gjøre nødvendig research for å sikre at vi leverer et godt resultat.

Vi jobber tett med kunden gjennom hele prosessen for å sikre at vi forstår deres visjon og behov, samtidig som vi kan tilby vår kompetanse og erfaring innen webdesign og utvikling. Vi vil gjerne høre kundens ønsker og krav til funksjonalitet, stil og brukeropplevelse. Med våre kunnskaper og ekspertise i kombinasjon med kundens ønsker og krav, kan vi skape et nettsted som fungerer optimalt og gir gode resultater.

Kundens rolle i prosessen vil også være å gi oss tilgang til informasjon og nødvendige ressurser som kan bidra til en vellykket implementering av nettstedet. Vi vil holde kunden oppdatert på fremdriften, og sørge for at de er involvert og informert gjennom hele prosessen.

Resultatskapende
Kundesentrert
Effektivt
Romskip illustrasjon
Sammenligning

Fordeler ved å velge oss

som din bedrifts partner innen Webdesign og utvikling

Hos andre

Høye kostnader
Høy turnover
Utilgjengelig i etterkant
Gårsdagens kompetanse

Treffsikker

Lav kostnader
Fast kontaktpunkt
Kontinuitet i samarbeid
Morgendagens kompetanse
Kontakt oss
Relaterte prosjekter

Se tidligere resultater med andre bedrifter

Laptop med nettstedet til bedriften
Kunde: Heiner Gruppen

Profesjonelt nettsted for investorgruppe, inkludert presentasjon av investeringer

Heiner Gruppen investerer i et bredt utvalg bransjer og bygge opp selskaper som blant annet Eiendom1, N cars, Mjøsli Hytter og Naturpark m.m. Treffsikker har bygget nettstedet bedriften som presenterer verdier, visjoner, samt tidligere investeringer og ansatte. Nettstedet ble levert SEO-optimalisert og med dashboard som løpende viser innsikt om de besøkende, hvor de kommer fra og hva hvilken interesse de viser på nettstedet.

Webdesign
Webutvikling
Dashboard
SEO
Åpne nettsted
Laptop med nettstedet til bedriften
Kunde: Smart Oppussing

Fullbooket oppussingsfirma i Oslo etter fornyelse av nettsted og søkemotoroptimalisering

Spennende firma i Oslo-området som tilbyr renovering og oppussing av hus og leiligheter, fra start til slutt. Bedriften opplever nå full pågang med kunder etter samarbeid med Treffsikker. Tilsig av nye prosjekter er kontinuerlig og med svart lav kost per lead. Store deler kommer fra organisk søk på Google etter en effektiv innholdsstrategi på et søkemotoroptimalisert nettsted. Supplerende med Google Ads, holder bedriften i god flyt med stødig tilsig av nye kunder.

Webdesign
Webutvikling
Google Ads
SEO
Innhold
Åpne nettsted
Laptop med nettstedet
Kunde: Trondheim Elektro

Tredoblet omsetning i løpet av første års samarbeid med Treffsikker

Trondheim Elektro er trolig elektrikerbedriften i Trondheimsregionen med sterkest vekst. Med hjelp av Treffsikker tredoblet bedriften omsetning i 2022 sammenlignet med foregående år. Bedriften har fått designet høykonverterende nettsted som rangerer høyt på Google og ytterligere digital markedsføring via Google Ads. I tillegg er bedriften nå elektrikeren i Trondheim med flest og best reviews på Google, takket være SMS-tjenesten levert av Treffsikker AS.

Webdesign
Webutvikling
Innhold
SEO
Google Ads
Åpne nettsted
Laptop med nettstedet til bedriften
Kunde: MDM Bygg og Eiendom

Nettsted for boligutbygger

Som en profesjonell utbygger av moderne boliger av høyere prisklassen, trengte MDM Bygg og Eiendom ett nettsted som appellerer sterkt. Treffsikker AS designet og utviklet et elegant nettsted, med samtlige boliger representert med bildekategorier og detaljerte beskrivelser. Nettstedet rangerer høyt på søk i området relatert til bolig kjøp og salg etter utvidet arbeid innen SEO.

Webdesign
Webutvikling
SEO
Åpne nettsted
Neste steg

Slik hjelper vi deg i gang med
Webdesign og utvikling

01

Scoping

Vi  utforsker utfordringene din bedrift står ovenfor og finner solide ideelle løsninger for deg.

02

Tilbud

Pris og leveranse avtales slik at begge parter føler seg fornøyd med veien fremover.

03

Oppsett

Vi setter i gang med arbeidet med å få alt på plass i henhold til hva som ble avtalt.

04

Drift

Når alt er i gang følger vi regelmessig med og sørger for at tjenesten fungerer optimalt.

Illustrasjons av graf, mynter og pokal
Effekt av Avkastning

Solid vedvarende avkastning kan forventes

Vi ser hver eneste gang at fornyelse av nettstedet gir merkbar økning i salg og henvendelser. Dette skyldes økt synlighet og en bedre grad av konvertering. Vi har erfaring fra noen av landets fremste byråer innen optimalisering av nettsteder, og kan med trygghet si at våre kunder har sett svært positive resultater etter å ha fornyet nettstedene sine.

Det er imidlertid viktig å merke seg at de aller beste resultatene oppnås når man kombinerer fornyelse av nettstedet med påfølgende tiltak innen digital markedsføring. Google Reviews og Google Ads er to meget effektive tiltakene vi anbefaler. Med Google Reviews kan bedriften få vist frem sin ekspertise og erfaring, samtidig som man skaper tillit og engasjement. Google Ads gir bedriften muligheten til å bli funnet av potensielle kunder i øyeblikket de søker etter en tjeneste eller et produkt.

Vi anbefaler derfor alltid våre kunder å se på fornyelse av nettstedet som en del av en større digital strategi, der også markedsføring og synlighet er viktig. Vårt team av eksperter innen digital markedsføring kan hjelpe bedriften med å utvikle en skreddersydd strategi som vil bidra til å øke synligheten, skape engasjement og øke salget.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å fornye nettstedet og øke synligheten online.

Google Reviews

Se hva våre kunder sier

om våre tjenester innen Webdesign og utvikling
Laget en side som jeg bare hadde drømt om

De har laget en side som jeg bare hadde drømt om. Oppdraget ble utført med 100% nøyaktighet og etter avtale. De strekker seg langt for å få en fornøyd kunde. De fikk frem budskapet vi ønsket på en fabelaktig måte. Jeg kommer til å bruke dette firma igjen! Som medeier av Slingshot AS anbefaler jeg disse 100%.

Slingshot Norge

Tore Elde Bakke

Slingshot Norge
Suverent kompetente mennesker og genuint opptatt av våre behov

Suverent kompetente mennesker og genuint opptatt av våre behov for en ny hjemmeside. Tilgjengelig ved spørsmål og ekstremt løsningsorienterte. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra kunder hvor de legger trykk på hvor delikat og forstårlig innholdet er. Smart Oppussing as anbefaler Treffsikker as på det varmeste.

Smart Oppussing AS

Trond Aarbogh Bjerke

Smart Oppussing AS
Fantastisk service, fagkunnskap, lidenskap og pris

Treffsikker AS har laget nettside for både vårt firma og flere av våre kunder. Stiller opp med forslag og løsninger som har gitt utrolig god respons. Fantastisk service, fagkunnskap, lidenskap og pris. Anbefales på det aller sterkeste!

Lux Fide AS

Øyvind Aasen

Lux Fide AS

La samarbeidet begynne

Alt godt starter med en samtale.
Ser frem til å høre fra deg!

Logo: Norsk Tipping. Firmaet Treffsikker AS har bakgrunn i.
Logo Red Performance · Performance Marketing byrå i Oslo
Logo Bohus. Møbelkjede og tidligere kunde av Treffsikker AS
Logo Nikita
Lurer du på noe?

Se ofte stilte spørsmål

Hva koster et nytt nettsted?

Hvor mye tid krever dette av meg?

Hvordan lager dere nettstedene?

Hvordan komme i gang med nytt nettsted?