/
Automatisering & APIer
Vi hjelper deg med

Automatisering & APIer

Frigjør tid med automatisering av arbeidsoppgaver og prosesser

Hånd som scanner QR på pakke med mobilen
Google Anbefaling Ikon
Reviews
Treffsikker AS
Stjerne
4.9
(12)
Topp tre

Grunner til å investere i dette

Vi tilbyr kun tjenester vi har erfart at gir verdi. 
Se våre topp tre grunner.

Hake
Bedre ressursutnyttelse

Ved å automatisere enkelte arbeidsoppgaver kan bedriften frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å fokusere på andre oppgaver og områder av virksomheten. Dette kan føre til en mer effektiv ressursutnyttelse og økt konkurranseevne.

Hake
Økt kvalitet og presisjon

Med automatisering av arbeidsoppgaver kan bedriften minimere menneskelige feil, som kan være kostbare og tidkrevende å rette opp i. Automatisering kan også bidra til å øke nøyaktigheten og kvaliteten på arbeidet som utføres.

Hake
Bedret tilpasningsevne

Automatisering kan bidra til å gjøre bedriften mer tilpasningsdyktig ved å redusere tiden og kostnadene som kreves for å endre eller tilpasse arbeidsoppgaver. Dette kan være spesielt viktig i en stadig mer konkurransedyktig og raskt endrende marked..

Sertifisering

Offisiell partner av Google

Vær trygg på at du får gode kompetanse hos oss. Treffsikker AS er av et mindre utvalg byråer i Norge som er blitt verifisert partner av Google. Merket tilsier kompetanse og erfaring med Googles markedsføringstjenester.

Funksjoner og undertjenester

Se hva vi tilbyr innen Automatisering & APIer

Automatisering
Automatisering
API og feeder
API og feeder
Algoritmer
Algoritmer
AI
AI
Analyse
Analyse
Dashboard
Dashboard
Database
Database
Rapportering
Rapportering
Spesialutvikling
Spesialutvikling

Ser du etter noe annet enn opplistet ovenfor.
Ta kontakt. Vi kan sikkert skape det du ønsker deg.

Kom i gang

Effektiv prosess for deg

For å komme i gang med automatisering av arbeidsoppgaver i en bedrift, bør man først identifisere hvilke oppgaver og prosesser som egner seg for automatisering. Dette kan gjøres i samarbeid med oss da vi har erfaring med dette fra andre bedrifter.

Når man har identifisert hvilke oppgaver som skal automatiseres, gå vi gjennom en enkel scoping og utviklingsprosess for å sikre at løsningen blir skreddersydd etter bedriftens behov og ønsker. Dette vil kreve en viss tid og innsats fra bedriftsledelsen, men det vil være vel verdt det i det lange løp.

En viktig fordel ved automatisering av arbeidsoppgaver er sparte kostnader og frigjort tid til mer bedriftskritiske gjøremål. Bedriften vil oppnå økt effektivitet og lønnsomhet på sikt. Selv om det krever en investering i begynnelsen, vil det lønne seg når bedriften oppnår økt nøyaktighet og bedre ressursutnyttelse.

Resultatskapende
Kundesentrert
Effektivt
Romskip illustrasjon
Sammenligning

Fordeler ved å velge oss

Hos andre

Høye kostnader
Høy turnover
Utilgjengelig i etterkant
Gårsdagens kompetanse

Treffsikker

Lav kostnader
Fast kontaktpunkt
Kontinuitet i samarbeid
Morgendagens kompetanse
Kontakt oss
Relaterte prosjekter

Se vårt tidligere arbeid

Laptop med automatiserings-tjenesten som ble utviklet
Kunde: Varmefag

Forenkling av arbeidshverdagen og strålende reviews på Google

Enkelte forhandlere innen Varmefag nyter godt av samarbeidet med Treffsikker AS hvor vi har utviklet automatiserte tjeneste for å spare tid og gi bedre oversikt til ledelsen og installatørene. Vi leverer skreddersydd system for administrasjon av oppdrag, fakturaer og søknader. Montørene varsles per SMS om utfylling av skjemaer og bildeopplasting. Etter endt oppdrag får bedriften tilbakemeldinger fra kunder og review på Google fra fornøye kunder.

Algoritmer
Automatisering
Spesialutvikling
Google Reviews
SMS
Åpne nettsted
Laptop med dashboardet som ble bygget for bedriften
Kunde: Lux Fide

Interaktivt dashboard for å forenkle prosessen å finne og vurdere leads

Interaktivt dashboard med norgeskart, data og kontaktopplysninger til samtlige elektrikerbedrifter i Norge. Data hentet fra Brønnøysundregistrene med omsetning, antall ansatte, daglig leder med mer. Verktøy for å forenkle og forbedre prosessen i å finne og evaluere leads B2B.

Dashboard
Analyse
Automatisering
Database
Åpne nettsted
Laptop med nettstedet til bedriften
Kunde: Spanishly

Helautomatisert bedrift innen spanskopplæring via video

Spanishly er en oppstartbedrift startet av Treffsikker i partnerskap med annet selskap. Nordmenn som vil lære spansk kan her møte sin spansklærer via videosamtaler. Treffsikker AS har levert på webdesign og utvikling, database, automatisering, markedsføring, konverteringsoptimalisering, CRM, SEO m.m. Bedriften er nå helautomatisert, som vil si at daglig leder ikke gjør annet enn regnskapsføring og lønnsutbetaling. All operasjon er enten automatisert eller outsourcet.

Algoritmer
Automatisering
Google Ads
SEO
Webdesign
Åpne nettsted
Neste steg

Slik hjelper vi deg i gang med
Automatisering & APIer

01

Scoping

Vi  utforsker utfordringene din bedrift står ovenfor og finner solide ideelle løsninger for deg.

02

Tilbud

Pris og leveranse avtales slik at begge parter føler seg fornøyd med veien fremover.

03

Oppsett

Vi setter i gang med arbeidet med å få alt på plass i henhold til hva som ble avtalt.

04

Drift

Når alt er i gang følger vi regelmessig med og sørger for at tjenesten fungerer optimalt.

Illustrasjons av graf, mynter og pokal
Effekt av Avkastning

Forvent god avkastning

Hvis en bedrift velger å satse på automatisering av arbeidsoppgaver, kan man forvente en rekke konkrete fordeler. En av de mest umiddelbare fordelene er sparte kostnader. Automatisering kan redusere arbeidskostnader ved å frigjøre ansatte til å jobbe med mer verdiskapende oppgaver, samt eliminere behovet for manuell arbeidskraft i visse områder av virksomheten. Dette kan også føre til reduserte kostnader for opplæring og trening av ansatte på grunn av enklere prosesser og mindre behov for å lære seg komplekse manuelle prosesser.

En annen fordel med automatisering er frigjøring av tid til mer bedriftskritiske gjøremål. Ved å automatisere rutineoppgaver og prosesser kan ansatte bruke tiden sin på mer krevende oppgaver som krever kreativitet og problemløsing, samt å utvikle nye produkter eller tjenester. Dette kan øke produktiviteten og lønnsomheten i virksomheten, samt føre til økt arbeidsglede og engasjement blant ansatte som kan jobbe med mer meningsfulle oppgaver.

En annen positiv effekt av automatisering kan være økt nøyaktighet og redusert feilrate. Automatisering bidrar til at arbeidsprosesser utføres på en konsekvent og forutsigbar måte, noe som reduserer sannsynligheten for menneskelige feil. Dette kan føre til en reduksjon i kostnader for feilretting og forbedringer av produkter eller tjenester, samt til økt kundetilfredshet og økt tillit til virksomheten.

Til slutt kan automatisering bidra til bedre ressursutnyttelse. Ved å automatisere enkelte oppgaver kan bedriften frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å fokusere på andre oppgaver og områder av virksomheten. Dette kan føre til en mer effektiv ressursutnyttelse og økt konkurranseevne, samt til muligheter for vekst og ekspansjon til nye markeder.

Google Reviews

Se hva våre kunder sier

om våre tjenester innen Automatisering & APIer
Anbefales på det sterkeste

Supert produkt levert til avtalt tid og pris. Dette kan anbefales på det sterkeste.

Norwegian Seafood Trade

Mads Kjernsholen

Norwegian Seafood Trade
God samarbeidspartner innen automatisering og annonsering

Vi har samarbeidet med Kjetil over flere år og er meget godt fornøyde med tjenestene som Treffsikker leverer, både med tanke på kunnskapsnivået og ikke minst servicegraden som ytes. Vi anbefaler Kjetil varmt til andre som også er på jakt etter en god og stødig samarbeidspartner innen automasjonsprosesser og digital annonsering med mer.

Solid Gruppen

Rune Solbrekke

Solid Gruppen

La samarbeidet begynne

Alt godt starter med en samtale.
Ser frem til å høre fra deg!

Logo: Norsk Tipping. Firmaet Treffsikker AS har bakgrunn i.
Logo Red Performance · Performance Marketing byrå i Oslo
Logo Bohus. Møbelkjede og tidligere kunde av Treffsikker AS
Logo Nikita
Lurer du på noe?

Se ofte stilte spørsmål

Hvor mye tid kan spares ved å automatisere oppgaver?

Hvordan vil automatisering øke kvaliteten på våre produkter eller tjenester?

Hvilke oppgaver er egnet for automatisering, og hvilke er ikke?

Hvordan vil automatisering påvirke arbeidsstokken vår?