Webdesign

Fremstå som en attraktiv bedrift for dine kunder gjennom ditt nye moderne og resultatskapende nettsted.

Webdesign i arbeid på iMac
Google Anbefaling Ikon
Reviews
Treffsikker AS
4.9
(11)
Slik hjelper vi deg

Presenter din bedrift på en attraktiv måte med moderne webdesign

Mer beskrivelse kommer snart...

Relaterte prosjekter

Tidligere prosjekter

Kunde: Heiner Gruppen

Profesjonelt nettsted for investorgruppe, inkludert presentasjon av investeringer

Heiner Gruppen investerer i et bredt utvalg bransjer og bygge opp selskaper som blant annet Eiendom1, N cars, Mjøsli Hytter og Naturpark m.m. Treffsikker har bygget nettstedet bedriften som presenterer verdier, visjoner, samt tidligere investeringer og ansatte. Nettstedet ble levert SEO-optimalisert og med dashboard som løpende viser innsikt om de besøkende, hvor de kommer fra og hva hvilken interesse de viser på nettstedet.

Webdesign
Webutvikling
Dashboard
SEO
Åpne nettsted
Kunde: Smart Oppussing

Webdesign og markedsføring for oppussingsfirma i Oslo

Spennende firma i Oslo-området som tilbyr renovering og oppussing av hus og leiligheter, fra start til slutt. Treffsikker AS hjalp bedriften med utvikling av nytt høykonverterende nettsted, samt digital markedsføring via Google Ads. Vi leverer også løpende innholdsproduksjon og dashboard for full innsikt over digital utvikling for bedriften.

Webdesign
Webutvikling
CRO
Analyse
Dashboard
Åpne nettsted
Kunde: Trondheim Elektro

Nettsted, digital markedsføring og gode reviews på Google

Trondheim Elektro er trolig elektrikerbedriften i Trondheimsregionen med sterkest vekst. Med hjelp av Treffsikker tredoblet bedriften omsetning i 2022 sammenlignet med foregående år. Bedriften har fått designet høykonverterende nettsted som rangerer høyt på Google og ytterligere digital markedsføring via Google Ads. I tillegg er bedriften nå elektrikeren i Trondheim med flest og best reviews på Google, takket være SMS-tjenesten levert av Treffsikker AS.

Webdesign
Webutvikling
Innholdsproduksjon
SEO
Google Ads
Åpne nettsted
Kunde: MDM Bygg og Eiendom

Nettsted for boligutbygger

Som en profesjonell utbygger av moderne boliger av høyere prisklassen, trengte MDM Bygg og Eiendom ett nettsted som appellerer sterkt. Treffsikker AS designet og utviklet et elegant nettsted, med samtlige boliger representert med bildekategorier og detaljerte beskrivelser. Nettstedet rangerer høyt på søk i området relatert til bolig kjøp og salg etter utvidet arbeid innen SEO.

Webdesign
Webutvikling
SEO
Åpne nettsted
Kunde: N cars

Nettsted for bilforhandlerkjede med feed av salgsobjekter

N cars er en landsomfattende kjede av bilforhandlere. Treffsikker AS bygget nettstedet deres for å promotere kjøp og salg av bruktbil. Nettstedet kommuniserer direkte med XML-feed fra dere leverandør for å fremvise alle biler de har til salgs. Med filtrering, sortering og alle funksjoner som man forventer på nettsteder tilsvarende finn.no

Webdesign
Webutvikling
Automatisering
Algoritmer
Dashboard
Åpne nettsted
Google Reviews

Se hva våre kunder sier!

Øyvind Aasen Daglig Leder i Lux Fide

Treffsikker AS har laget nettside for både vårt firma og flere av våre kunder. Stiller opp med forslag og løsninger som har gitt utrolig god respons. Fantastisk service, fagkunnskap, lidenskap og pris. Anbefales på det aller sterkeste!

Øyvind Aasen
Lux Fide AS
Trond Aarbogh Bjerke Prosjektleder i Smart Oppussing AS

Suverent kompetente mennesker og genuint opptatt av våre behov for en ny hjemmeside. Tilgjengelig ved spørsmål og ekstremt løsningsorienterte. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra kunder hvor de legger trykk på hvor delikat og forstårlig innholdet er. Smart Oppussing as anbefaler Treffsikker as på det varmeste.

Trond Aarbogh Bjerke
Smart Oppussing AS
Tor Einar Sundfær · Prosjektleder · Aalmo AS Elektriker

Kom i kontakt med Treffsikker da vi skulle oppdatere hjemmesiden vår og er veldig fornøyd med resultatet. Alt av oppdateringer og endringer gjøres meget raskt. Vi har også brukt Treffsikker til å få økt trafikk og henvendelser via hjemmesiden vår.

Tor Einar Sundfær
Aalmo AS Elektriker